Cutie McPretty

Jag har aldrig blivit så glatt överraskad i hela mitt liv.

I onsdags hade jag en riktig skitdag. Jag började sent och kände mig helt värdelös på morgonen, ville absolut inte göra något annat än ligga kvar i sängen och dra nåt gammalt över mig. Allting i hela världen var fel.

Men jag släpade mig iallafall upp och till jobbet, kändes lite bättre när jag gick hem därifrån för eleverna hade ovetandes muntrat upp mig. Sen, efter några timmar, åkte jag, pappa och Linus till Norberg på Västmanlands Cykelförbunds årsmöte, för Linus skulle få ta emot ett uppmuntringsstipendium för att det gick så bra för honom förra säsongen. Så det blev jag ju väldigt glad och stolt av, förstås, men sen fick vi lyssna i sju år när gubbarna dryftade alla möjliga värdelöst tråkiga frågor så jag kan ju säga att jag satt i min egen lilla värld och tänkte på Robbin.

Innan mötet skickade han sms och sa att han hade köpt en biljett för att komma till Kungsör och överraska mig, men nu när jag sa att jag skulle komma hem så sent (Norberg ligger ca 137 mil bort) så orkade han inte vara söt längre. "Vi ses på fredag istället". Och det blev jag ju inte så lycklig över! Jo, lycklig för att han hade tänkt så jävla gulligt, men ledsen för att han inte skulle komma.

Men sen när jag kommer hem, trött som fan och eländig och jävlig, så står han där ändå i min hall och flinar. Är han inte världens bästa så säg? Min baby. Cutie McPretty. Kan inte beskriva hur mycket jag uppskattade det.

Önskar jag hade förmågan att vara lika romantisk.

Wouldn't get by without you.

Ny medalj!

Sverige har precis tagit silver i mixstafetten och shit vad stolt jag är! C-J har varit sjuk och körde tills han stupade, och David Ekholm skulle ju inte ens varit med i VM överhuvudtaget men fick en plats eftersom Björn Ferry är sjuk och Helena sköt tydligen som en gudinna och ACO är alltid ACO.

Men det bästa av allt var ändå att vi slog mina tycka-illa-om(för man får inte säga hata)-nationer i skidskytte, Tyskland och Norge som kom trea och fyra. HAHAHAHA! Jag är berusad av seger.

Helt galet. GRATTIS alla fyra!

Biathlon is the shit

Jag tänker, äter, andas och drömmer skidskytte just nu. Igår morse såg jag David Ekholm (Guld-Helenas sambo, om ni inte visste det) ta en fin femteplats i herrarnas distans. Och jag har någonting emot norrmän, men hur jag än försöker kommer jag inte på något negativt om Björndalen. Han måste vara det närmaste fulländad som idrottsman. Igår tog han sin tredje förstaplats av tre, även fast han bommade tre skott. Frisk kille.

Och ACO kunde ha tagit guld idag men bommade ett skott för mycket och det blev den värsta placeringen av alla - fyra. Men det är inget att hänga läpp för. Ser fram emot helgen med stafetter och masstart. Imorgon börjar ju även längdskid-VM!

Skönt att jag har så här mycket sport att trösta mig med när det finns andra saker som inte riktigt är på topp, om man säger så.
Och jag har mitt Robbin-heroin=) Fast nu börjar jag få riktiga abstinensbesvär.

Och just nu stör jag mig som fan på bilddagsbokssmåtjejer med smileys hit och hjärtan dit och meningslösa mobilfejkfoton och vilka innehållslösa liv ni måste leva och ni vet inte vad hattrick betyder.

Tur att jag själv är så mogen och cool.

Försök till diplomati

Ja det må jag säga, hela den här packets-vara-eller-icke-vara-historien har tydligen eskalerat under helgen och jag har varit lyckligt ovetande tills nu. Ibland har det sina fördelar att inte ha något internet.

Jag har läst vad ni allihopa har skrivit och allting makes sense på olika sätt, så jag har inte riktigt kommit underfund med var jag ska ställa mig i allt det här. Jag vill faktiskt inte ställa mig någonstans, även om jag inser att det här angår mig också i allra högsta grad. Jag känner inget behov av att "välja sida" men som vanligt tycker jag saker.

Jag tycker fortfarande det är kul att vara med var och en av er när vi ses, även fast vi inte är lika tighta som vi var förut. Det går inte att ha lika mycket gemensamt som vi hade för 4-5 år sen och det är liksom bara att inse, men det är mycket sorgligt när man börjar bråka om det istället för att låta det vara som det är. Ingen blir gladare av en massa tjafs. Bara för att vi inte är bästa bundisar längre betyder väl inte det att vi måste vara precis det motsatta?

Jag är verkligen avundsjuk på er som har nya kompisar i era nya städer eller nya kompisar i Kungsör. Jag har många vänner jag med men på grund av allt mitt flyttande hit och dit så har jag ingen som jag är riktigt nära. Jag försöker verkligen hålla kontakt med er i packet för att jag bryr mig om er, och för att jag vet att ni bryr er om mig. Jag har Robbin nu också, som tur är. Jag vet att jag är en enstöring men enstöringar behöver också någon som bryr sig. Jag vet också att jag är dålig på att höra av mig men jag tänker på er ofta och blir alltid lika glad när ni hör av er.

Jag skulle dock aldrig tvinga någon av er att vara med mig. Känner ni att ni inte vill - då är det så, och om jag tjatar så är det för att jag själv gärna vill träffa er. Jag vill gärna också träffa er en och en eller ett par stycken åt gången, kanske det är den bästa lösningen. Kanske det helt enkelt inte funkar med oss alla på en gång längre, hur gärna jag än skulle vilja att det var så. Jag har fortfarande vår helg i Göteborg i höstas i minnet, det var riktigt lyckat och det kanske får stanna vid just det, ett av alla roliga minnen som jag har tillsammans med er.


Till hösten börjar jag plugga i en ny stad (det kan bli väldigt, väldigt långt bort) och kommer träffa lite nytt folk, vilket jag ser fram emot. Jag vet inte hur engagerad jag kommer vara i att försöka få oss att träffas allihop, men jag skulle gärna hålla kontakten med er och umgås med er när jag kommer hem. Jag tror på det som Emma sa, att vi inte ska förvänta oss för mycket av varandra. Den tiden är liksom förbi.

Alla har sina egna liv nu och det får vi acceptera. Kan man sen ha roligt tillsammans ibland - då är det bara en bonus.



'Sup with the whack Playstation, 'sup?

Det är inte klokt vilken bloggtorka jag har råkat ut för. Som ni vet så har jag inte internet än, men när jag väl får tillgång till det och tid att skriva något, då kan jag inte komma på nåt vettigt alls. Hoppas att det löser sig när vi får det inkopplat, det borde bli vilken dag som helst nu.

Jag har lugnat ner mig lite ifråga om min deppighet som jag skrev om sist. Jag tror sånt där kommer över mig i vågor eftersom jag inte varit riktigt vid ytan på drygt ett år nu. Vad som är bra är att jag sakta men säkert simmar uppåt. Jag har mycket nu som får mig att må bra.

Tyckte tillexempel att det var riktigt kul att träffa er i lördags, ni som var hos mig. Jag saknar verkligen att vara sådär tight kompis med någon som vi var på högstadiet, men även fast vi inte ses så mycket nu så är det roligt när vi väl gör det.

Förresten. Med anledning av stundande 14 februari så får ni gärna läsa min krönika om det från februari förra året: "Hjärtanens dag är ännu en köpandets dag". Behöver ju inte skriva samma sak igen.

Du är tunn som luft
Du är nästan perfekt
Du gör mig lugn, när alla ljusen har släckts
Bara en sekund då är jag nästan perfekt
Du gör mig lugn, jag klär i din andedräkt

Om jag förlorar dig
Så förlorar jag synen
Om jag förlorar dig
Då har jag ingenting kvar
Förlåt mig, men du är allt jag har


Robbin <3

En vacker dag för uppkörning

Jag jobbar bara eftermiddag idag så imorse var jag med Emma på hennes uppskrivning och uppkörning i Köping. Jag var själv sjukt nervös men Emma har ju stenkoll - hon fixade både och.

Grattis syster till körkortet!

All confused

Norrköping i helgen som sagt, det var förstås kul.
Jag och älskade Jenny körde ett nostalgipass på Friskis med min favoritledare. Jag var verkligen lycklig den timmen.
Sen gick vi på stan och köpte nödvändigheter som öl och krukor, och sen åkte vi hem till henne och vår älskade Agnes kom dit efter ett tag. Jag insåg att jag egentligen inte saknar Norrköping i sig, utan mest de två.

Kom också underfund med att Jenny och Martin har två vuxna personers sovrum. De har faktiskt två vuxna personers lägenhet överhuvudtaget. De har prydnadskuddar och tavlor med motiv på och en stor, fin matta och glasbord.
Det har inte jag. Fast jag trivs i mitt rum ändå, även om det är en femtonåring som bor där.

Nånting mer pessimistiskt istället:
Jag börjar känna hur nedstämdheten och orkeslösheten från i höstas kommer tillbaka, och jag kan inte förklara varför.
Jag trodde allt skulle bli så bra.
Men det är inte bra, inte bra alls. Tyvärr vet jag inte vad jag ska göra åt det. Eller jag vet väl, men jag kan inte. Jag kan inte ändra på hur jag är bara sådär.

Usch, så jävla patetiskt alltihop. Det är inte ett dugg jävla synd om mig egentligen. Jag får precis allt jag vill ha. Så jag kan inte fatta varför det blir fel.

Vet inte hur det skulle gå om jag inte hade dig.


RSS 2.0