Free air day

Det är lunch här på skolan nu, friluftsdag idag och jag är inte alls avundsjuk på alla som fick åka till Romme. Längtar verkligen efter att få åka skidor.
Jag var i simhallen på förmiddagen istället, det var i och för sig lugnt och skönt, och nu blir det promenad om en stund.

Tänk att förlusten mot Mora efter straffar fortfarande svider, nästan en vecka senare. Men det är så grymt surt att förlora en så spännande match på ett så snöpligt sätt. Mot ärkerivalerna, dessutom.
Men men, ingen skada skedd. Nya tag på fredag mot Mariestad.

Det är redan fredag imorgon, ja. Fattar inte att tiden går så fort, jag har redan jobbat tre veckor här på Central.

Livet kan ta så snabba, oväntade vändningar ibland. Jag tänkte just skriva att mitt liv såg så totalt annorlunda ut för ett år sen, men ska man se krasst på det så är det ganska likt ändå. Och vadå, folk ändrar ju sina liv hela tiden.
Det är svårt att försöka komma med något vettigt och intressant i bloggen.

Eller vad säger du, Bellablondinkork?

Måste beklaga mig

Jag hatar när saker inte funkar, speciellt sånt som har med datorn att göra för jag är inte IT-intelligent nog att fixa det. 
Nu kan jag inte kolla på inspelade föreläsningar och inte öppna dokument på min sida på Umeå universitet (portalen heter pingpong, av nån anledning), och jag fattar inte varför. Jag behöver liksom informationen.

Dessutom har inte böckerna kommit än, de som jag behöver läsa innan jag ska lämna in första uppgiften om en vecka. Verkligen en jättebra start på pluggandet, eller vad säger ni?

Som om inte detta vore nog är jag jättetrött med träningsvärk och måste ändå släpa mig iväg till spinning i Arboga med galen spinningtant till ledare som har lår som är lika breda som jag är lång. Typ.
Mjölksyyyyyyyyyyyyra. Tur att man har vettigt sällskap iallafall.

Men nu är jag lika döhungrig som vanlig så jag ska dra mig hemåt och chilla lite innan skjutsen kommer.

I helgen blir det Norrköping och party med tjejgänget där. Nice som fan.

(Robbin, jag tycker om dig så mycket!)

 


F Y I

Vill bara förtydliga att nedanstående inlägg skrevs i onsdags.
Blogg.se är lite sega med publiceringen.

Tillbaka - försöker inse

Jag har inte varit duktig som bloggare på flera månader, vilket det finns flera förklaringar till,  som nedgånget psyke och Thailandresa. Den senaste är att jag inte har något internet. Jag och Emma har flyttat in i vår nya lägenhet nu och vi blir inte uppkopplade förrän om några veckor. Min räddning nu när jag precis påbörjat min nätbaserade distanskurs i juridik är bibliotekets trådlösa nätverk. Det är dessutom lugnt och skönt att plugga här.  

Ja, vardagen har inträtt igen efter fyra veckor i exil och jag måste säga att jag trivs oväntat bra med den. Jag och Emma är bästa roommatesen ever, jag har ordnat upp min träning (idag är det spinning i Arboga på schemat), jag har fått ett vikariat på skolan fram till påsk som passar mig, idag började som sagt min kurs och när det känns jobbigt så finns det flera änglar alldeles i närheten. Robbin är en av dem, han kommer hit imorgon och gör mig glad.

Något annat som gör mig glad är att det är daladerby på fredag i Ejendals = helkväll på Dammenvägen. 
Och Vicky förklarar  orden "sedvänja" med att "man ska vänja någon vid en ny sed", och "eljest" med "det är en jäst (jest) med el i sig".
Plötsligt blev det mycket roligare att försöka tyda 1700-talsformuleringarna i lagboken.

 

Det ar over nu

Sista kvallen about to start.

Eller inte riktigt, imorgon kvall sitter vi pa flygplatsen i Bangkok, planet gar 00.40. Tjoho.

Men idag ska vi fira ordentligt att vi har haft fyra underbara veckor och att vi snart ar hemma i tryggheten igen.

Jag och alskade systrarna var ute och slog runt i onsdags, traffade massa svenskar och det blev ett ganska lyckat nyar anda. Aven fast jag missade tolvslaget. Vi hade varit ute och tagit tjock thailandsk luft, traffat pa en amerikan som precis som alla andra amerikaner alskade att prata, och sen nar vi kom in pa Pepe's Bodega igen (eller SamSam som baren hette egentligen) stod jag bara med mitt vatten (!) i handen och undrade varfor folk hallde ol over oss. Fem over tolv fattade jag. Men det var skitsamma. Det blev roligt forst efter det anda, sa.

Vi har upplevt sa otroligt mycket sa det gar inte att sammanfatta just nu, tror jag maste hem och smalta allt forst medan Emma och jag packar upp var nya lagenhet. Men det vore jattekul att beratta och visa bilder om nagon ar intresserad.

Nasta gang jag aterkommer ar jag hemma, det kanns bra.
Dags for Hua hin by night.


RSS 2.0