Jag och Kärve tycker olika

Min och min vän Kärves senaste diskussion på msn (det är ganska långt, men läs, det är fascinerande...):

Kärve: Såg du Carolina Gynning nyss då?

Johanna: Ehh nej? Just det, du ville ju att jag skulle göra det..

Kärve: Hehe.

Johanna: Vad handlade det om idag då? Hur man bäst runkar av sin kille utan att förstöra naglarna?

Kärve: Haha, nej hon gjorde en parfym och sa att vad man än vill göra så ska man göra det...Vill man nåt tillräckligt mkt och kämpar för det så går det..

Johanna: Men guuuuuuuuuuuuuud vilken förebild hon är. "Skit i att rädda världen, vill du göra din egen djurtestade kemikaliebrygd så ska du såklart göra det"

Kärve: Haha, hon använde oljor som är bra för kroppen och som var vegetabiliska och visst hon testade vilken parfym en hund skulle välja genom att hälla upp sin i en bruk och tvp andra i andra burkar så fick hunden lukta, men det är inte farligt för en hund att lukta på en parfym... Hehe.

Johanna: Varför testa vilken parfym en hund skulle välja?? Dear god, hon är tidelagian också.

Kärve: Hehe... Det var ju bara en kul grej... Man måste få ha kul också. Och livet måste gå vidare även fast miljön håller på att dö, vi kan inte hänga upp oss på bara miljön... Hur många skulle titta om hon hade en serie om hur man räddar miljön? Alla som bryr sig om miljön skulle garva och inte titta för dom tkr hon är töntig och jobbig... Och dom som vill titta på henne skulle inte titta för dom skiter i miljön.

Johanna: Så alla som gillar Gynning skiter i miljön? Det här blir ju bara bättre och bättre.

Kärve: Vem vet, hon kanske gör saker för miljön som vi inte vet... Men eftersom hon vill fortsätta vara känd så satsar hon på sånt som gör henne mer känd.
 
Johanna: Tuttar och sånt.

Kärve: Nej det menade jag inte... Jag skiter inte i miljön men jag vet inte om jag skulle titta på henne i en timme om hon snackade om miljön. Ja hon pratade om tuttar idag. Men alltså media handlar om att få folk att villja titta och jag skulle inte titta på ett program om miljön i en timme. För jag tkr det är tråkigt.

Johanna: Men det gäller ju livet för helvete! Man kan inte bara göra sånt som är roligt jämt!

Kärve: Ja men de är tråkigt och titta på sånt som handlar om livet också. Jo livet är för kort för att ha tråkigt... Och även om hennes program handlade om livsfarliga sjukdomar eller hungriga barn i Afrika eller vadfan som helst som är på riktigt eller allvarligt eller så så skulle jag nog inte titta. TV och tidningar visar sånt som folk vill se, så är de och så kommer det alltid att vara... Och tyvärr är vi som inte orkar bry oss om viktiga saker fler än er som bryr er.

Johanna: Suck suck... Tyvärr kommer jag bli tvungen att döda dig när revolutionen startar, Kärve. Jag ber om ursäkt på förhand.

Kärve: Haha.

(Kärve gör en utläggning om allt miljövänligt hon trots allt gör, och jag blir glad igen, tills detta kommer...)

Kärve: Men allt jag gör gör jag för min skull, strömmen stänger Andreas av för han tkr det är irriterande med lamporna som lyser, påsar tar vi med bara för att slippa betala för fler... Så jag gör det för min skull inte för miljöns. Sen att miljön ler åt mig är väl bara ett plus

Johanna: Men ååååh, du är så... enerverande ibland. Du kan väl iallafall låtsas att du gör det för miljön?

Kärve: Haha, okej för din skull då.

Johanna: Tack.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0