Aaaarrrgghhhh

Fan vad irriterad jag kan bli ibland. Jag kan gärna slå någons huvud mot en bordskant.

Matchen mellan Liverpool och Chelsea är inte avgjord så jag får inte kolla på försnacket inför hockey-VM, fastän det skulle ha börjat för 25 min sen. Seriöst, måste fotbollen börja så tidigt? Jag tycker förresten den håller på året runt. Varför inte vänta tills hockeyn är slut, så man kan koncentrera sig på en sak i taget?

Kommentarer
Postat av: Andreas

Haha, stackars dig. Tänk på att det kanske är fler som vill kolla på en spännande förlängning i semifinalen i cupen som korar europas (aka. världens) bästa fotbollslag i världens största, och bästa sport. Vad menar du med att den börjar så tidigt? Matcherna i CL börjar ju 20.45. Sen det där med att fotboll håller på året runt, vad gör inte hockey'n då? Ser du mycket is nu eller? Känns inte som att hockey är något man vill kolla på i maj då alla längtar efter sommaren.
Även om man gillar hockey och hatar fotboll (Gud förbjude) så kan man ju inte bli arg för att man inte får se försnack, när det istället går högklassig fotboll. Ska jag bli arg nästa förlägning som gör att jag inte kan se då någon gammal fotbollsspelare och någon överdrivet låtsasintresserad programledare snackar om "fria ytor" på planen och att det laget som tar flest initiativ och tar tag i mittfältet vinner? Som om jag inte redan visste det...
Sov gott ffs och glömt inte att ha det softish

2008-05-03 @ 01:10:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0